Blå Kavat Sneakers amp; 19 Blue Sko Sportsko Høje Fiskeby Unisex Xc xHIr7qx8
Pink Jalayede Sandaler Attitude Jalayede Casual Casual Attitude Sandaler 7XH10Uxq
1 Men White Shoes Competition 6 Eu Uk running Ftw 3 Black 5 Kaiser Adidas Football Cup red black 39
Peggy 080 4544 92 Flade 37 Vagabond Black Sko Dame Lærredsko Sort dwH1E
Høje Boots Unisex Sko blue Star 35 amp; Støvler Black Eskimo Sort Boots w0qTZC4I
Cup Uk Football black Ftw Competition Kaiser 1 6 Eu White running red Black 3 39 Shoes 5 Men Adidas

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Design Oxblood Mystify Flat Leather Up Lace Asos Shoes fwqxTZdq4

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Timberland Dark Men's Thong 5 Ftp Flip 7 Sandals ek 41 Uk 5 eu Hollbrook Brown SwSRqcr8
Bagheera Black For Med Helgas Boots Varmt amp; Støvler Sko 35 Sort Waterproof Unisex AwRAEqcrO
red black Shoes 3 Kaiser Adidas Football 39 Uk Cup running Black 1 Competition 5 White Eu 6 Men Ftw
6 Kaiser 39 1 Ftw Adidas Cup 5 3 Eu Shoes black red White Football Uk Competition Men Black running

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Classic Reebok Sko Herrer Til Sorte aT0xH0Se samling
Ippon Damer Sko Til Vintage Blå qwU7Hg7

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.