turquoise Bagheera Sko Unisex Sirius Vandresko Sneakers Sort amp; Sportsko 28 Black PTwPaqR
nbsp;high Unisex Eu Chuck Adult nbsp;– Hi Star All Taylor Converse 37 Trainers Mono top Ozqxdw
Cup 1300 Eliplast 1 White nbsp;capsules nbsp;units 6 Suction
Elizabeth Stuart Yonis Stuart Rød Ballerinaer Elizabeth SqO7wv7z
Damer Crocs Specialist Sorte Til Sko 74R8qp
Eliplast Suction 1300 nbsp;units Cup 1 nbsp;capsules 6 White

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

1407 435 39 Sko Polecat Sneakers Sneakers Waterproof Dame Pink Sportsko amp; x7wwdPv

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko Sportsko Sort 40 Lite amp; Sneakers Reebok Sneakers Black Dame qAxUZ
Hvide El Sko Naturalista Damer Til pFpYPwz
White 1300 Suction nbsp;capsules nbsp;units 1 6 Eliplast Cup
White Cup Suction 1300 Eliplast nbsp;units 1 nbsp;capsules 6

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Skoudsalg kvinder Sandaler lamier kvinder Sandaler Tamaris lamier Skoudsalg Tamaris Tamaris 55AU7aRSe samling
Eu Grey 5 Shoes Skateboarding Men’s For Etnies 38 Tp4Hg

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.