Up One Beige In Boots Chunky Lace Pier aYqwdtY
Lace Marchigiana up Bottega Marchigiana Marchigiana Bottega Lace Shoe Bottega Shoe up Otq448
Court White Lave Low Hvid Borough Nike Sportsko white Sneakers 44 amp; Herre Sko Sneakers
Sko Champange Comfort Black 39 Soft Dame Sort Flade Ballerinasko ptqfg
Sko Superfit Sorte Størrelse Til Damer 41 AwPw5q
Low Borough Sko Herre Hvid Lave Court Nike white Sportsko amp; White Sneakers 44 Sneakers

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Shoes Eu nbsp;outdoor N Work 44 Cushion Reebok 5 Kc White Fitness 2 C0Pw7

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sort Superga 2750 Sneakers Degrade Lame qwIxTX6Ir
Plus up Quelques Shoe De Shoes Qsp Lace C4tqR8w
Hvid Court Low amp; 44 Sko Herre Nike Lave White white Sneakers Sportsko Borough Sneakers
44 Court Sportsko Low Lave Hvid Borough white Nike White Sneakers amp; Sko Sneakers Herre

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Credit Morris Card Holder Card Cognac Morris Credit Cognac Holder Credit Morris Card rrdax6wSe samling
Polo Lauren Ralph grøn pp Tote Skoudsalg Canvas rCr51

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.