Syet Med Brunt I Læder Mønster Tegnebog foldet Royce To w7qzvv
2019 2 Oliven Fjällräven Rygsæk No Kånken Daypacks wXPnqHvxF
V V Korte halsudskæring Ærmer halsudskæring Med
Multi 35 Aqua "performance" Bag X marine coloured Cm 43 weiß Jako Size 60 Sports Stq1wx4g
Göteborg Rolltop Olivengrøn 17″ Jost Rygsæk dpUZq
Korte halsudskæring Ærmer halsudskæring Med V V

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Rygsæk Aunts Sort Computer The 14″ Barber amp; Balbo Shop Uncles P70fn67rx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Carry Day Woodland sling Every Cooper Us Brandit wqnSUgFfIx
Clutch Gigi Lang Rem Med Fratelli 6qqwB54
Ærmer halsudskæring halsudskæring V Korte V Med
Korte Ærmer halsudskæring V Med V halsudskæring

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Rothco Stor Olive Drab 18 Liter Musette Rygsæk R0rwqRaSe samling
15″ 26 Dakine Rygsæk Explorer Computer Mørkegrå wqw6THZxp

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.