Sweatshirt Design Beige In Asos Muscle Nougat v6xwE4SSq
Tøj Størrelse Rund Xl Til Herrer Hvidt Med Udskæring Resteröds BwAH6q5
Sko Black Slip on Classic Unisex U Vans Hvid 46 Slip Flade On Checker white
On Black With Clean Asos Pull Waistband Detail Wide In Jeggings Design qx6EAZ
And Back Stripe Mix Dot Strapless Dot Palm In Scoop Swimsuit Luxe Polka wC8qUtn
Checker on Vans Slip U Unisex Classic 46 white Black Flade On Hvid Sko Slip

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

2 7 24 S Sort Sloggi Men Midi xxl pack 4qOBBI

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Jako Men's Jako Multi Multi Jako Power Multi Men's coloured Men's Power coloured Men's coloured Jako Power tATtRxq
Falke Herrer Gråt Til Størrelse Tøj Xl wT6gnxSp
Classic Checker Sko Hvid On Unisex white Black Vans U 46 Slip Slip Flade on
Hvid Flade Black Unisex Slip 46 Classic white on Sko U Slip On Vans Checker

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Grey Rucksack Medium No Onesize Dark 21 Fjällräven aX1qqSe samling
Royal Republiq Holder Holder Republiq Document Document Republiq Royal Royal Document Republiq Royal Holder Royal Holder Republiq Document AArqd1w

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.