Fjällräven Rygsæk Laptoprygsække 2019 Kånken Blå Laptop 13" H6AH8qSw
Isar amp;ciel 17″ Eco Rygsæk Côte Large Yarn Grå aztSx7wqxn
Ox Navy amp; Blå All Star Sneakers Canvas Lave Converse 43 Taylor Sneakers Unisex Sko Chuck Sportsko
Toscana amp; With Card Credit Antica Pockets Wallet 2 Note Leather Men In Chestnut 9 Genuine Slots For dR7xq
Gianni Chiarini Chiarini Handbag Gianni Gum Handbag Gum By By Gum qr8Ezr
Lave Ox Chuck Unisex Star 43 All Converse Sportsko Sko Sneakers Sneakers Navy Blå Taylor amp; Canvas

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Delsey Kuffert 66 Pilatus Cm 4 Hjul Med Sort rrvqW5

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Turkis Fossil Chelsea Turkis Fossil Skuldertaske Fossil Skuldertaske Chelsea 0EnqwBg
Nike Hayward Futura Skuldertasker Nike Hayward Bkpk rrqEO
Taylor amp; 43 Chuck Canvas Star Lave Sneakers Ox Converse Unisex Sportsko Blå Navy All Sko Sneakers
Sneakers Lave Canvas Navy Sko Unisex Taylor Sneakers 43 Converse Star Ox Chuck All amp; Blå Sportsko

Arrangementet er en del af

Companion 65 Global grå Str Eagle Blå Creek Rejserygsæk L q1Exgt8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.