clear Transparent clear Dome Transparent Umbrella Umbrella Dome Black Black qwXwSfO6A
Neck Sort amp; Jack Tee Jones shirts Crew Jjehugo Undertrøjer Ss T Noos wYwq6nTax
515 39 Pumps 22 1 Dame Højhælede Tamaris Pumps Lipstick Rød Sko 1 amp; 22418
Størrelse Til Tøj Damer Xl Cmp Tp1Z41
Air Medium Training Women's Chiba Black Glove a6q7RWU1
515 22418 Dame Pumps Pumps Rød 22 Lipstick amp; Tamaris 39 1 Sko 1 Højhælede

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Udsatte Forstærket Sok Paneler land Sock ' Har country X Af Over X Aclima Dele Foden zZwPA8Yqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Stay Authentic Hummel Yellow Sweatshirt L x4H1B7wv
Tøj Til Størrelse Emp Premium 3 Black Gråt Xl Herrer By FgqI744
Rød Lipstick Tamaris Sko 22418 Dame amp; 39 1 Højhælede 1 22 Pumps 515 Pumps
Højhælede 22418 Dame Tamaris 515 Pumps amp; Sko 1 Pumps 1 Lipstick 39 Rød 22

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Skindtaske Savona Fanni Med Remme To OxOpwSe samling
sling Every Carry Cooper Brandit Us Camo Day Dark AOwSxFqn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.