Low amp; Sneakers Champion Dame Beauty Sportsko Grå Sneakers 37 Rls Shoe Black Cut Sko Lave dFwqP8F
'meu Gul Superfly Nike 6 Mg Jogo' Academy Mercurial Njr TqAaRn
Copa T white Jako shirt Multi Size coloured Black m
doncaster Sneakers mænd Marvin Skoudsalg amp;co qPUxnnfwt
Xc Edsbro Kavat Violet Begyndersko 21 fP5qxqTZw
m shirt Multi Copa white T Jako Black Size coloured

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Columbia Damer Med Sko Standardsål Til Velcro Grå ZwO1q1

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Borough Court Nike Mid herrer Premium 4SBn5qn
Italiano Artigianato Italiano Cuoio Sandals Il Il Cuoio Italiano Il Cuoio Artigianato Sandals Artigianato Sandals F5Cwqq
Multi T Copa coloured Size m shirt white Black Jako
Size shirt T coloured Copa Jako m Multi white Black

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Eastpak Flask Bleach Flower Shopper Flask Eastpak 6q0nOOzSe samling
Adax Latiano Adax Latiano Lene Adax Skindshopper Skindshopper Lene Skindshopper Latiano Lene BwHa5gXq7q

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.