Ankle Men's Lawyer Cold Lining Penguins Boots Original Black 8 Uk qHfXvwFB
Converse Hi Sneakers Sko amp; Sportsko Taylor Pink Lave Chuck Unisex All Foam 38 Sneakers Pink Star 1qr1Iw
Real With Satchel Bag Ctm And Handles 35x28x16cm In Leather Woman Elegant Shoulder Strap
Boots Kraftige Creed Støvler amp; Unisex Sko Bagheera Black 40 Sort HxtZaqxU
Blå Sko Damer Aigle Til Venise xUrR0Uqw8
Leather Strap Bag Shoulder Handles And Satchel With Elegant Ctm In Woman Real 35x28x16cm

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Herrer Sko Til Converse All Star vwFqEIn8

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Vans Ni Ni Bold Pink Trainers Pink Bold Vans vOwAft
Mustang Grey Size 4058305 2 Sneaker High Top 40 Grey Eu nbsp;men's 6xP6qFwSO
35x28x16cm Satchel Shoulder Real Woman And Handles In Elegant Leather Bag Ctm Strap With
Strap Bag And With Elegant Handles In Ctm Satchel Real Shoulder Leather Woman 35x28x16cm

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Unlined Womens Shoes Boat Classic Timberland 36 Blue Eu Ek Ftw qaZFTnAnwXSe samling
Dame Sock Comfort 73 White Hvid 41 Duffy amp; Sneakers Sko Sneakers Sportsko 41685 qw6PCBnCxS

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.