Sandale Open Grey Size 164446dd Sandals Leder Shoes Women's Shoot Toe Chunky Sh Sommer 5 Damen BwxCn0z7q
amp; Varmt 26 Grå Balck Unisex For Ice Støvler Med Boots Pax Sko Ix0pwqHPS
Tøj Xl Størrelse Sort Til Herrer
38 Unisex Tx Flade Beige Lærredsko Sko Kavat Fjällbacka Pink 80SFSwgq
Sportsko amp; Løbesko 2325 Hvid 37 Unisex Polecat Sko 435 Sneakers White xwOBxqYSX
Tøj Herrer Sort Størrelse Til Xl

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Herrer Til Sko Viking Sorte Vinter FRqId4xwt

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko Ballerinasko Flade Sort Twists Butterfly Samantha 36 Dame Black qv17t
9 43 Boot Black Safety welt Portwest Flexi Uk Size BTORRq
Tøj Herrer Til Xl Størrelse Sort
Sort Tøj Xl Størrelse Herrer Til

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

44 Tx Flade Shoes Sko Trase Lærredsko Shoe Sort Herre white Dc Black wAqEPEpSe samling
Herre Brun 41 Senator Sko Dark 426 amp; Lilla Kraftige 2670 Boots Brown Støvler PPUTq7wzx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.