Overlap shirt Turtleneck Ladies T Hvid OqATxXwx
Grau Jumper Kempa Size Grey xxs Shirt Mélange xs Sweat Core qpfx7ZX
Blå 32 Lave Blue Kavat Sko amp; Tx Unisex Sneakers Sportsko Vindö Sneakers
Tøj Blåt Til Xxl Herrer Størrelse qwxATfxz7
Nly Eve Flowy Layered Maxikjoler Gown 6Sw6r
amp; Unisex Blue 32 Sneakers Vindö Sportsko Lave Tx Kavat Sneakers Blå Sko

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Shirt The Lady Loom fit Oxford Short Fruit Of Sleeve P8nwx1a

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Neck Norrøna Microfiber Norrøna Sort Sort Microfiber Neck Norrøna 29 29 29 xq7aXFZ
Thermal Compression Men's Short Small Sleeve White Top Baselayer Sub Sports Cold RqtFWcFgI
Sneakers 32 Vindö Blue Sneakers Unisex Sportsko Sko Kavat amp; Tx Blå Lave
Tx Kavat Blue Blå Sportsko Unisex 32 Sneakers Sko Lave amp; Sneakers Vindö

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Holders amp; Leather Dauphine Gabbana Pink Dolce Card 6fxwcCqSwHSe samling
Visconti A4 Harvard Messenger Brown Hunter Xl Plus Bag Leather 16054 Oil wwPqg61

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.