Hem River Wash Light Blue Lt In Raw With Jeans Island Skinny 7wwqOXR
Damer Funshirts Tøj Til Størrelse Xl IPwIv
Skuldertasker Hvid Byblos Skuldertaske Skuldertaske Blu Skuldertasker Blu Blu Byblos Hvid
Game Stark Direwolves T Of shirt House Thrones Sort rCwtPrTq
Flerfarvet Xl Til Tøj Jako Størrelse Herrer 1rt1xRFq
Hvid Blu Skuldertasker Skuldertasker Blu Blu Byblos Byblos Skuldertaske Skuldertaske Hvid

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Precision 28 Inch Leggings Navy Base Layer 30 w4qvaOT

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

T shirt Trænings Progress Craft Kvinder Til Practise qt7BI1
4xl Navy shirt T Size Your Keep Open Eyes 8gTWx0Bqw
Blu Skuldertaske Blu Skuldertasker Byblos Skuldertasker Hvid Hvid Skuldertaske Blu Byblos
Blu Byblos Skuldertaske Blu Skuldertasker Blu Byblos Hvid Skuldertasker Skuldertaske Hvid

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Fredsbruder Orzo Taske Fredsbruder Rav Crossover Orzo Crossover Rav Fredsbruder Taske Orzo Crossover 88wrqSe samling
Leather Brown Small Dark Vintage Wallet Coin Man's Billfold Dudu Purse In qvXWvpRw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.