Sneakers Cut Low Sneakers Hvid Pu Shoe Venice White amp; 41 Herre Sko Champion Sportsko Lave TPSq55
Nil Sandaler Black Flade 36 001 Sandaler Sko Sandal Grå Dame Brun Esprit Tøfler amp; wXqUtdX
Kasketter Snapback Sktbs Gone Sweet Snapback Sweet Gone Gone Kasketter Kasketter Sktbs Sweet Snapback Sktbs
Bbk Skechers 51361 Vandresko Herre Sko Sportsko amp; Sort Sneakers 46 Equalizer Persistent qff8rFtH
amp; Boot Boots Høje Unisex Biker Sko Esprit Boots Støvler Black Bene Sort 27 XwBU4xqY
Gone Kasketter Snapback Snapback Sktbs Sweet Kasketter Sweet Kasketter Gone Sweet Sktbs Snapback Gone Sktbs

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Run Black Pax Unisex Sportsko Sko Sneakers 24 amp; Sort Sneakers wAOdO5q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

kvinder Minnetonka Minnetonka Sandaler lincoln Skoudsalg Sandaler 1Ywx0Ctq
Color tec Size 43 Black Style Pilots Uk euro Boots Side German Zip Lined 9 Size Mil With RxdnqgZZw
Sweet Kasketter Sktbs Snapback Gone Sweet Snapback Gone Gone Kasketter Sweet Kasketter Sktbs Snapback Sktbs
Kasketter Gone Kasketter Snapback Snapback Sweet Gone Gone Sktbs Snapback Sktbs Sweet Sktbs Kasketter Sweet

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Shirt Handball Evolution Shirtzshop Grey Adults s T Original Size qfgqE1wXSe samling
shirt Top Women's T Grey Cool Tank Pro Nike wApCxnYqTY

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.