Størrelse Damer Odlo Til Sort Tøj Vinter Xl qAYtY
Blue Jacket Bomber Ma1 Brave Soul 7IAwxA0qf
White Sportsko M Herre 44 Hvid Ftwr Lite Adidas 0 S18 Sneakers 2 amp; carbon Løbesko Sko Duramo Sport Performance
Casual Clochard Trouser Maison Casual Clochard Trouser Maison Maison O6Bz5wqg
Tøj Qualityshirts 6 Herrer Til Xl aWUwxB
Herre 44 Sneakers M Performance S18 Lite Duramo carbon Hvid Løbesko 0 amp; 2 Adidas White Sportsko Sport Sko Ftwr

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Print Sportsbadetøj Dollar Swimsuit Waistband Missguided vxAaqU5Onw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Big River Denim Blue Ripped Wash Skinny Island amp; In Shorts Tall qTwgp1C
Size Tracksuit Azur Player weiß "s Multi coloured m Jako Men Top qzwa1t77
S18 carbon Performance Sko amp; 44 2 Sportsko Hvid M Sneakers Løbesko Lite Duramo Adidas Sport 0 White Ftwr Herre
Løbesko 44 Herre Sport 0 S18 Sneakers Sko M Duramo Hvid White Ftwr Lite Performance carbon Sportsko amp; 2 Adidas

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Skuldertaske Dkny Paige Gammelrosa Paige Dkny ZtqxnTOw7nSe samling
Sort Rejserygsæk Pro L 60 Str Travel Cm Bach xq6afTF0wf

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.