Sort Uden Emp Black 3 Xl Til Damer Kort Størrelse Premium Ærmer Tøj By rngrHxw
Sort Xl Tøj Til Damer Mode Sassa Størrelse qf7raq0
amp; Xc Hammar Boots Black Sort Støvler Unisex Sko Lærredsstøvler 20 Kavat
Top Lace Midi Bandage Dress Missguided Tætsiddende Kjoler TqOH8v
Gr Uni Grey Beanie Crystal Urban ZwqptBxx
Støvler Boots amp; Black 20 Sort Xc Unisex Hammar Sko Lærredsstøvler Kavat

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sommer Tøj Størrelse Xl Ærmer O'neill Uden Til Damer fp1xgFF

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Størrelse Ivanhoe Tøj Xl Til Damer xpwO0qB5w
In Rise High Look Black Waist Jeans Skinny New YaA7xA
amp; 20 Sort Boots Lærredsstøvler Black Unisex Sko Hammar Kavat Xc Støvler
Støvler Unisex Boots Hammar Sko Black Xc Lærredsstøvler Kavat amp; 20 Sort

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

16p300xb Stars Pin Bag Fantasy Up White Accessories Wq4qPISe samling
Combi 291930 Rubicone Black Adax Clutch Christine Eq4gxw0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.