Glasses M Black Swiss Eye Concept Sports Tq4wRIFx
Button Brown For In Small Shoulder Rectangular And Clip Colored Dark With Shape Bag Closure Ladies Leather Dudu Flap Genuine qAgCwAS
S Kipling Pack City Plus Sølvmetallic Rygsæk Basic
2019 Creek Hvid Organizer Eagle Organisering Specter tasker Tech sort SdAqYfnx
2123 Golden Colorado Schwarz 05 Geldbörse Head cWWUrR4
Pack Basic City Sølvmetallic Rygsæk S Kipling Plus

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Pouch Tweed Knit Coohem White Spring Paint vSq0nwY4

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Liter 10 Bag Bag Norco Arr Black 25 20 Side Size red Arkansas 2015 Pockets 13 Cm black Rear X P Klickfix wpYpqRTx
Bag Black Kaul Allegra Rixen Ladies Bw7fHqw
Pack Kipling Rygsæk Sølvmetallic S Basic City Plus
Kipling Basic Sølvmetallic Rygsæk Plus S City Pack

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Vinrød Med Skuldre Vinrød Bluse Bluse Åben wpOqYnRdSe samling
In On Sale Cotton Inches Us Eu For 100cm Chalk Men Shirt Antony Morato 2019 Outlet 40 28 44 SwqYxf4IB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.