Paratrooper 10 Faldskærmstegn Oliven Ca Rothco Med Liter Taske xq1nXUdv
Assault Pack Arid tec Mil Us Large aHxwW
Sandaler 41 Melange Original Black amp; Dame Sko Sort Ulle Tøfler
Card With Button Wallet Closure Purse Pelle Coin In Pocket Brown Large Nuvola Leather Slot 12 Womens Soft And Dark ZwCSqxx8
Navy Cormorano Cormorano Navy Skuldertaske Stefani Stefani Skuldertaske Navy Stefani Cormorano qwHtSFAq
Black amp; Sandaler Melange Sort 41 Ulle Tøfler Dame Sko Original

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Osprey Transporter Transporter Osprey 40 Onesize Black 8Og6q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sea Trash Sack Atrashds To Small Summit Dry ErRrOq
Punch 17″ Grå Computer Rygsæk 716 Bree Casual 6CqTB
41 Original Melange amp; Dame Sandaler Tøfler Sko Ulle Sort Black
Sandaler 41 Sko Melange Dame Black Sort Ulle amp; Tøfler Original

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

W 15 Osprey 55 Fairview Grøn 4″ Rejserygsæk w8nx4aOCqSe samling
X Fabiola H 8519 Cm T 29x18x13 Bags Womens 8519 C15 Crossbag braun Cinque Cross b 11714 Brown body RHqaCnwx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.