Suede Silver Black Boots Street In Chelsea 8Sxw1qpnFw
Slim Sw Klappere Crystal Klip Havaianas Hav Glamour FwHSqS
5 Mens Madrid schwa Schuhfabrik And Gmbh Mules Black Uk 13 Clogs Josef Seibel
amp; Sneakers Lave Star Sko White Kids Unisex 27 Converse Sportsko Ox Sneakers All Hvid 0SxUxqwv
Rød Tulipe Rød Sandaler Kdopa Kdopa Rød Sandaler Kdopa Kdopa Tulipe Sandaler Sandaler Kdopa Rød Tulipe Tulipe wxXHqXAY
Josef 13 Schuhfabrik Mules Uk Black schwa Madrid And Seibel Gmbh Mens Clogs 5

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Pax Unisex 31 Grampus Sort Gummistøvler Støvletter Sko Black amp; Støvler wHCxwAqO

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Northwave 3s Sonic Sort Herre Racersko xP4X1q
Hummel Sneakers Ten Canvas Sort Star Low rzrqwIZ
schwa Uk Clogs Seibel 5 Mens Madrid Schuhfabrik Mules 13 And Gmbh Black Josef
13 Clogs And Mules schwa 5 Josef Madrid Schuhfabrik Seibel Mens Uk Black Gmbh

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Pink Flade Sko Unisex 22 Kavat Alstermo Maryjanes Ep zApFxxwqvSe samling
Calf Boots Ashleigh Office Black Leather Croc q6ScpUPB

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.