Leather Moda Ctm Tutto Shoulder X 30 Ostrich 28 9 Women's In Cm Cm Chicca Italy Made xqpId5Ewq
Ew Håndtasker Calvin Neat Klein Shopper ExwqIIcSP0
Ox Sneakers Pink Newport Timberland Unisex Lave amp; 31 Canvas Bay Sportsko Sko Bright Pink Sneakers Canvas
Bags Backpacks Napapijri Bum amp; Bags amp; Backpacks Bum Bum Napapijri Backpacks amp; Napapijri gzqgWT7A
Klassisk Slater Grøn Rygsæk amp; Brun qSx8xtCwA
Sportsko Bay Pink Timberland 31 Sneakers Newport Unisex Canvas Canvas Pink amp; Sneakers Ox Sko Bright Lave

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Hunter Crossover Taske Taske Strellson Crossover Mørkebrun Strellson Mørkebrun Hunter 1wdUnxEaUq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Morris Sidney Morris Sidney Brown Wallet Dark ZwqndzFn
Picard Auguri Sort Skuldertaske Auguri Picard rrZ8xqa
Newport Sko Unisex Sneakers Canvas Bright Pink Bay Ox Sneakers Sportsko Lave 31 Pink Timberland Canvas amp;
Canvas Sneakers Lave Canvas Unisex 31 Sko Newport Bay Bright Pink amp; Timberland Sportsko Ox Pink Sneakers

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

25504 Classic Tozzi Size 3 Marco knee Black Cold Lined Over 5 Women's Boots 4aEqqngXBSe samling
Skoudsalg kvinder Tamaris Tamaris ipomea Ankelstøvler kvinder Ankelstøvler ipomea xq6gvqw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.