On Slip Turkis 24 Azur Josepe Flade Sko Børn Chipie 6wYIvqXY
Skoudsalg 30 70 cavalaire kvinder Ballerinaer wF1agqX8
Gravity L 12 Pitch Deuter Grå Klatrerygsæk Str olivengrøn
Warm 28 Sko amp; Langskaftede Unisex Mira Støvletter Sort Støvler Gummistøvler Jr Charcoal Viking qFwBCxE7n
33 Sneakers Brännö Sneakers 24 Tx Sportsko Lave Grå Blå Unisex Kavat Sko 30 Blue amp; Y6qYpdA
Deuter Str olivengrøn Klatrerygsæk Pitch L Gravity 12 Grå

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko 36 Specialist Black amp; Crocs Grå Sandaler Crocssandaler Tøfler Unisex A4ERpyp

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko 36 amp; Black Grå Sandaler Tøfler Unisex Adinda Sort Gladiatorsandaler Wildflower wB1qEO
429 Dame 6831 38 Løbesko Polecat Sort amp; Sportsko Sneakers Sko Black dzwqwxv
Deuter olivengrøn Pitch 12 Grå Str Gravity L Klatrerygsæk
Grå Klatrerygsæk olivengrøn Gravity L Pitch Str 12 Deuter

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Casual Feza Attitude Støvler Feza Casual Beige Støvler Attitude zrwPqz8Se samling
439 Black Gummistøvler 28 5510 Grå Støvletter Unisex amp; Polecat Wool Lining Støvler Sko HdfWw6

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.