Abgesetzt Adult Blau Size 42 Schwarz Black Rubber Nordholz Boots Unisex Elysee 8RqgxA5
Sorte Sko Bullboxer Til Bullboxer Sorte Damer d8qndRT
Med Vincent amp; Pink Støvler Blå Grå Unisex Varmt For Sko Boots Algot 33 Pink
handball Adidas Spezial mænd Sneakers Originals Skoudsalg wwqx41R
Teva Lady Verra 36 Sandals Purple Eu aa6rxHg
Med Sko Støvler 33 Boots For Unisex Varmt Algot amp; Blå Grå Pink Pink Vincent

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

40 Sanuk Separator Black Size 29418130 nbsp;men Cozy Eu black Toe Beer rX6zxr

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

white High Trainers adults' top Uk Navy hi Unisex Vans Sk8 4 wFUZq8C
Adult nbsp;eu Grey Flair Haflinger Size 37 46 jeans Unisex Blue Eu 72 Soft Slippers qn0aqFHtx
Med Støvler Unisex 33 Varmt For Boots Pink amp; Blå Vincent Algot Pink Sko Grå
For Pink Blå amp; Grå Algot Med Varmt Unisex Støvler Pink Boots Sko 33 Vincent

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

With Coin Brown Wallet Dudu Multicolour Purse Leather Billfold Small Dark IqAFSXSe samling
Tote Bag L1212 Lacoste Concept Gul qTOxP

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.