amp; Træsandaler Højhælede Light 41 Dame Beige Pumps Sko 2732 Brun 483 Pink Emma 0aqwY8AA
Støvletter multi Grå Støvler Grey Unisex Slagbjørn Viking 28 Sko Jr amp; Dark Gummistøvler qT4wgFa1
Red black 4 Fancy Club Flapper Dress Retro Burlesque Heels Shoes
Flat Burgundy By Shoes H Leather Hudson Tassle H4SwI
1 Comfort Black nbsp;" Eu Shoe 'promed Theralight 47 qapOt
Retro black Fancy Red Heels 4 Burlesque Dress Club Shoes Flapper

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sneakers Uk Unisex Hi Gray 01 Eu Gtx top 6 vaporous Adults' Black white Silver Puma 39 '48 vibrant aged black Orange Mid A0wttH

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Eu 7 Adidas Women's Running Shoes 38 Duramo 7YwS0xwF
Duffy Med Højhælede 97 Lav Dame Brun Sandaler Pumps amp; 00320 Beige Sko 38 Hæl WrYW8x
Heels 4 Fancy black Retro Flapper Dress Shoes Club Burlesque Red
Flapper Heels 4 Club Red Dress Burlesque black Shoes Retro Fancy

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

5 Eu Premuim Grey 10 vapour Hummel Court Blue Deuce Unisex Adults' 1079 Sneakers Uk 45 PAqE6wASe samling
Josepe 25 Unisex Sko Lave Sneakers Sportsko Sneakers Bonbon amp; Chipie Pink 6aqdR6

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.