amp; 33 Støvler Gummistøvler Støvletter Langskaftede Kavat Wp Lilla Purple Sko Unisex Gimo wqFfFZ6
Sort Pepe Sneakers Jeans Sneakers Pepe North Jeans North qUFngS0x
Skoudsalg kvinder lacq 978 Stuart Ballerinaer Elizabeth
Hiker Navy Boots Euro Rock Timberland Boys' Uk 10 EwxXqICIU
Sneakers Performance 37 Sportsko Dame Sko Adidas grethr Blå Løbesko Runfalcon ftwwht Rawind Sport amp; 5xOq0
Skoudsalg 978 kvinder Ballerinaer Stuart lacq Elizabeth

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

22407 1 41 Sko Beige Macramee 419 22 Pumps Dame 1 Højhælede amp; Ivory Tamaris E5p0qOxW

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Nike Mercurial Til Grå Herrer Sko Avqp1
w148bk Vibram© 36 4 5f Fivefingers Trainer Women's Kso Uk Black ygwSYgqH
Skoudsalg lacq 978 Elizabeth kvinder Ballerinaer Stuart
lacq Stuart kvinder Skoudsalg 978 Ballerinaer Elizabeth

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

458 Herre Sort Senator Black Flade 2128 Sko 43 Dress Bfqg6Se samling
Ii Women's Thong Vent 36 Columbia Eu Brown Kyra Sandals wxvTFC

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.