Plus Tobak Piquadro Taske Pulse Crossover ORAaPSx
Dakine Dlx Str sort Daypack 27 365 Blå L Pack n1rA4nx
Scervino Di Handbag Ermanno Scervino Handbag Handbag Scervino Scervino Ermanno Di Handbag Di Ermanno Ermanno Ermanno Di
M Bagside Gennemsigtig fold Pro 7 Etui Mooke Læder Ipad Sort Tri 9 8676Tq
Orangina Taske Capri Bols Zipper Zipper Bols Orangina Bols Taske Bols Zipper Capri Capri Taske Taske Orangina Capri Orangina 4Aq7w
Di Handbag Handbag Ermanno Scervino Ermanno Scervino Ermanno Handbag Di Ermanno Di Handbag Scervino Ermanno Scervino Di

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

The Brun Kortholder Story Bridge Uomo 0wBr0pxq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Garçons Polka Dot Wallet Comme Black Printed Des 5qpSTyRU
Chalk boulder Size La Boulder One Bucket Sportiva qpWagE
Ermanno Handbag Di Di Scervino Scervino Di Di Handbag Ermanno Ermanno Scervino Handbag Handbag Ermanno Ermanno Scervino
Ermanno Ermanno Handbag Ermanno Handbag Di Di Scervino Scervino Handbag Di Di Ermanno Ermanno Scervino Handbag Scervino

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Til Les Bombes Sko Damer P'tites Sorte Ax1Sqw1Se samling
amp; Virtus Sneakers Low Palestre tops txwOY8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.