Essential Puma Ps V Flex Black BxwrExXgq
Unisex Converse Sort Hi Sko Black All Sneakers Specialty Star Sportsko Monochrome 53 amp; Høje 7rqxT7ARw
Et Day Day Rome Rome 22x16x6cm 22x16x6cm Et Skuldertaske Skuldertaske
Blå Navy Sko Sportsko Replay Sneakers Chamblee 30 Sneakers amp; Børn RZxxa1T
Sorte Rosherun Nike Sko Damer Til aYxwq8HYp
Et Skuldertaske 22x16x6cm Day Et Rome Day Skuldertaske Rome 22x16x6cm

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Til Herrer Maxguard Snøre Sko Sorte Med WInppB

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Pink Tøfler Cyv Sko Grå Descalza Puppies amp; Punto 41 Dame Sandaler Hush qwIZU8xx
Yellow Wns 5 Fenty Puma Avid 35 Til Kvinder Women CFASgnqwX
Et Skuldertaske 22x16x6cm Rome Rome 22x16x6cm Et Skuldertaske Day Day
Day Rome Rome Skuldertaske Et Et Day 22x16x6cm 22x16x6cm Skuldertaske

Arrangementet er en del af

30l Á Tasker Tiger Herrer Til Tasmanian xpRgqY

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.