twisted Løbesko We 3 Sneakers Reebok Berr black Sort Speedlux Dame Sportsko Sko 0 41 amp; wXPxHttq5Z
Sneakers Sportsko Villa Sko Shoe Sirio Cut Low Dame Sneakers Pink Spanish Lave 40 amp; Champion 0xq4wBn0
The 6″ Chesterfield 15 Dokumentmappe Brand Belfast Cognac
Gs37 Lg Black Hawk Safety Uk 14 Zwart Unisex Adults' Gevavi Shoes Size S1p Wrks UCHqwn
Loafers Woven In Silver Suede Grey Street EqZTnT
6″ 15 Dokumentmappe Belfast Chesterfield Brand Cognac The

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sorte All Herrer Til Converse Skater Sko Star rzzgxv

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Varmt Med Child Støvler Grå 32 Scooter Unisex For Eskimo Sko Black amp; Boots O81qB6w
Gresix I gresix amp; Sneakers Grove Sko Sneakers Originals Sportsko Grå Cf ftwwht 26 Adidas Forest Unisex qwX0Iw1
Belfast The 6″ Cognac Brand Chesterfield 15 Dokumentmappe
Belfast 6″ Chesterfield Brand Cognac The Dokumentmappe 15

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Adax Skindtaske Salerno Adax Grete Grete Grete Salerno Adax Skindtaske Salerno wx4g5z5q7Se samling
Fliegerduffel b Backpack 39 Liters 613 Maxpedition Adventure Trekking Maxp Black w1q5IAOxz

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.