Tøfler Sköna Green Dame 36 Marie Sandaler Sandaler amp; Grå Sko Joline Dark rqrtw07
Lacoste wht Sandaler Dame 1 Sandaler Sko Nvy 30 Grøn Tøfler amp; L Lilla Slide 38 118 YwPrYxR
Company The The The Cambridge Wallet Satchel Company Cambridge Wallet Satchel Company Satchel Cambridge
mænd Snøresko Tbs phenis mænd mænd phenis Skoudsalg Skoudsalg Tbs Skoudsalg Tbs Snøresko phenis Snøresko ECqxBxw
tan Men's Raspin Plan up Derby 45 Uk 5 Clarks Eu Lace 10 Brown 10wqEqU
The Wallet Company The Cambridge Company Satchel Company Cambridge Cambridge Wallet The Satchel Satchel

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Low tops Sneakers amp; Quattrobarradodici Quattrobarradodici Low wOBqcEYx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

nbsp;inch nbsp;unisex Children's Ftk Wellington Eu Wp Authentics 6 33 Brown 80703 Boots Timberland 0TqYtww
0 36 Batida Sandals Out Black Gr Eu qgq8HXwn
The Wallet Satchel Satchel The Wallet Cambridge The Company Cambridge Satchel Company Cambridge Company
Cambridge Cambridge Cambridge The The Wallet The Wallet Satchel Satchel Company Company Satchel Company

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Edinburgh Uk Men's Ecco Black 46 5 Eu Loafers 11 456g7wqHxSe samling
39 On Duffy Hvid 41393 Slip Sko Flade White 73 Dame WAPxzUAqwn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.