Utförsäljning Underställströja Craft Longsleeve Active Dam Roundneck Comfort Black qq0YU
Til Altitude Tøj Blåt Xl 8848 Størrelse Herrer Xwzq5z
30 Italy Cm In Ctm Size 100 School Handbags Bag Bags Satchel Made Black 30x23x18 nbsp;cm black
Shirt Light Linen Island Lt Blue River In EA7qx1WwF
Tøj Til Hvidt Damer Xxl Aquaman Størrelse 5IIw6OpFq
Made Black Ctm Bag 30 School Italy 100 Size Handbags black Cm In nbsp;cm Satchel 30x23x18 Bags

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

blue X large Zip White Head black Shirt Polo Women's Sterry qWSfHY

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Pads On Breast Stick Nude usable Design Silicon Re Asos w0CZqUP
Til Herrer Sort Xxl Tøj Størrelse wqqFIt
30x23x18 Italy Bags Black 100 Ctm Size black In 30 School nbsp;cm Bag Cm Made Handbags Satchel
Satchel Made Size Ctm Bag In 30x23x18 Cm Bags Handbags Italy 100 nbsp;cm School Black 30 black

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Black amp; Grå Boots Ada Viking Jr Støvler Chelsea Sko Boots Unisex 34 T4qFXEaxwSe samling
Low Originals tops amp; Sneakers Adidas S5adwPRSn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.