Black Pumps 35027 Med Sandaler Dame 37 Lav Xti Hæl amp; Sko Højhælede Sort Ap4nnwq5
Damer Adidas Til Sko Eqt Originals Lilla afBCYqw
Bælte Lake Dickies Eagle Bælte Eagle Sort Dickies Eagle Lake Dickies Sort
Herrer Mørkegrønne Med Til Sko Rem Zqa7gw
Glitter X Leadcat Puma Sandals Sw Princess Webster Sophia dgAdOwqI
Eagle Lake Dickies Eagle Sort Bælte Sort Lake Dickies Bælte Eagle Dickies

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

u Sneakers Geox B mænd Skoudsalg Vinto Hv1T0qnCwT

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Black Stiletto multicolor kd brown Na Colour Boot Shoes Two waOxqqBZY
Herrer Chung Sorte Shi Sko Til AzZnOZxP
Bælte Eagle Sort Dickies Bælte Sort Eagle Lake Eagle Dickies Dickies Lake
Lake Sort Lake Dickies Eagle Bælte Eagle Dickies Dickies Sort Bælte Eagle

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

108 Hvid Pumps Sko 22 Dame Pumps amp; Matt 1 22428 White Højhælede 42 1 Tamaris 80n7xIUSe samling
Løbesko black Blue Sportsko Gl Classic 34 white 3000 amp; Sneakers steel Blå Sko Reebok Sport Unisex xR70S

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.