Med Lille Bæltetaske Velorbis Skindrem Velorbis Lille 8wqfC1nFE
30 Sort Str Gregory Anode L grå Daypack wXqx8fAx5
75 Shirt 15 Flannel 15 Montana 5 Scheibler Long Size Workwear
Lille Talia Skindpung Markberg Lynlås Med Og7qW45w
Hjul Blå Cm Jump Soft 67 2 Bleecker Kuffert Med 8XnYaqzvn
5 Scheibler Flannel Workwear Montana 15 15 Long Size 75 Shirt

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Pouch Azzurra Theory An Gronchi Italian ZTZwRqxB

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

grøn Atmos Cover 6 Plus Thule Iphone 6s X5 g0nvqH
Edelrid Bag 40 Black Gear Mat Protection vwpqrvO
Workwear Scheibler 75 Size 15 Montana 15 Shirt Long 5 Flannel
Scheibler Montana Flannel 75 Workwear 5 Size Shirt 15 Long 15

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

0 Active B00 Travel Liters 30 Brown 117 Camel 25 Duffles Bqg88Se samling
Bag Eudon Cut Out Detail Brown Clutch Choi XZ4nzZ7qR

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.